Αρχική | Πολιτική | Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπαιδίου

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπαιδίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση  Βατοπαιδίου

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση  Βατοπαιδίου, καθώς η κατάθεση της πρώην διευθύντριας του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης Στ. Μαντέλη, έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Στο απολογητικό της υπόμνημα, υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί εντονότατες πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα, για να ολοκληρωθεί σύντομα όλη η διαδικασία των ανταλλαγών στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου, ενώ αναφέρει ότι η ανταλλαγή των εκτάσεων ήταν κεντρική πολιτική απόφαση, για την εφαρμογή της οποίας γίνονταν συνεχείς παρεμβάσεις υπουργών.

Σύμφωνα με τα Νέα, στη σύσκεψη, υπό τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες της Εξεταστικής Επιτροπής και θα κριθούν δύο ζητήματα που έχουν ανακύψει μετά την υποβολή του υπομνήματος της Σταματίνας Μαντέλη:

Πρώτον, εάν θα ζητηθεί μικρή παράταση των εργασιών της Επιτροπής ώστε να κληθούν εκ νέου οι υποδειχθέντες από την κ. Μαντέλη πρώην υπουργοί ως οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Δεύτερον, αν θα γίνει δεκτή η πρόταση του ΛΑΟΣ να κληθεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για να δώσει διευκρινίσεις για την υπόθεση ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr