Αρχική | Πολιτική | Ο πρωθυπουργός μετακομίζει το υπουργικό συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός μετακομίζει το υπουργικό συμβούλιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο πρωθυπουργός μετακομίζει το υπουργικό συμβούλιο

Το επιτελείο του Γιώργου  Παπανδρέου, αναζητά επικοινωνιακούς τρόπους, που να αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση δεν είναι Αθηνοκεντιρκή, αλλά δείχνει μεγάλο βάρος και ενδιαφέρον στην Ελληνική περιφέρεια.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάει ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στη Θράκη για να εγκαινιάσει την ετήσια εμπορική έκθεση «Θράκη 2010» από τη ΔΕΘ Α.Ε., η οποία επιδιώκει την προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η έκθεση που διοργανώνεται για 19η χρονιά θα γίνει στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο ΑΜ-Θ στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής. Υπέρμαχος αυτής της ιδέας δεν μπορεί παρά να είναι ο Θρακιώτης κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συνεδριάσεων υπουργικών συμβουλίων σε πόλεις της περιφέρειας, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα αποκέντρωσης και ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της επαρχίας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr