Αρχική | Τουρισμός | Δείτε τα δέκα πιο δημοφιλή Hostels της Ευρώπης

Δείτε τα δέκα πιο δημοφιλή Hostels της Ευρώπης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δείτε τα δέκα πιο δημοφιλή Hostels της Ευρώπης

Η σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr βρήκε τα δέκα δημοφιλέστερα  hostels της Ευρώπης, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοντέρνα άνεση και φιλικό σέρβις. Τα hostels αποτελούν μια καλή λύση είτε πρόκειται για διακοπές σε μια μητρόπολη, είτε πρόκειται για διακοπές κοντά στη φύση: από την Βαλέντσια μέχρι και την Κρακοβία οι ταξιδιώτες, στους οποίους αρέσει η παρέα,  έχουν τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν σε πολύ οικονομικά  hostels.

Δείτε εδώ τα πιο δημοφιλή Hostels της Ευρώπης, τα οποία έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές από τους ταξιδιώτες:

Hostal Pizarro (Madrid)
Στο κέντρο, στην καρδιά της Μαδρίτης, στην περιοχή Chueca βρίσκεται το μικρό Hostal Pizarro. Σε ένα καλά διατηρημένο και νεανικό κτίριο, το οποίο παλιά αποτελούσε τα γραφεία κάποιας εφημερίδας, βρίσκεται το Hostal Pizarro, το οποίο διαθέτει 17 δωμάτια. Τα υπνοδωμάτια έχουν έως και τρία κρεβάτια και είναι διακοσμημένα με φωτεινά αξεσουάρ, όπως χρωματιστά φωτιστικά και ασορτί χρώματα καλυμάτων στα κρεβάτια. Σε δύο ειδικά διαμορφωμένους και μοντέρνους χώρους οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ αλλά και τηλεόραση στη διάθεσή τους. Η περιοχή Chueca είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της μιας και διαθέτει πολλά bars, clubs και μαγαζιά, στα οποία οι επισκέπτες του Hostel μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους.

 Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 33 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω Booking.com,  33 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω hotel.info (13.08.2010 -15.08.2010)

 Superbude (Hamburg)

Το Superbude φιλοξενείται στο κτίριο ενός παλιού τυπογραφείου στην περιοχή του Αμβούργου, Hammerbrock. Το προσωπικό του hostel υποδέχεται τους επισκέπτες του μέσα σε μια χαλαρή, lounge ατμόσφαιρα στη ρεσεψιόν. Πρωτοποριακές design ιδέες, όπως για παράδειγμα κούτες από μπύρες, οι οποίες λειτουργούν ως καρέκλες, διαμορφώνουν την εικόνα του μοντέρνου ξενώνα. Μοιρασμένα σε έξι ορόφους βρίσκονται τα 74 δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια του hostel, τα οποία είναι γνωστά ως  „Buden“. Ειδικό χαρακτηριστικό: κάθε ένας από τους έξι ορόφους έχει και διαφορετικό χρώμα, το οποίο ενισχύεται και από την αντιστοιχη διακόσμηση.  Η "Κουζίνα Club " του ξενώνα με το Self -service ψυγείων είναι ένα δημοφιλές σημείο πρωινής συνάντησης, πριν οι φιλοξενούμενοι αρχίσουν την ημέρα τους στο Αμβούργο. Από το Superbude τα αξιοθέατα όπως το Reeperbahn και το Schanzenviertel είναι πολύ εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα.

Διαθέσιμη κράτηση για το hostel από 30 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω booking.com, ab 45 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω booking.com σε τετράκλινο (13.08.2010 - 15.08.2010)

Hôme Backpackers (Valencia)

Το hostel Hôme Backpackers καλωσορίζει τους επισκέπτες του στο Barrio del Carmen, το ιστορικό κέντρο της Βαλέντσια. Διαθέτει πολύχρωμα και φωτεινά δωμάτια, τα οποία αποτελούνται από έξι, οχτώ, δώδεκα ή δεκαέξι κρεβάτια. Στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του μπορούν οι επισκέπτες να προετοιμάσουν το πρωινό τους και να απολαύσουν τη θέα της πόλης από την ταράτσα του hostel έκτασης διακοσίων τετραγωνικών. Οι επισκέπτες  μπορούν να έρθουν σε επαφή και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους από την ισπανική πόλη στην αίθουσα ανάγνωσης, στη γωνία του Ίντερνετ ή στο μοντέρνο Lounge του hostel. Στη γύρω περιοχή βρίσκονται πολυάριθμα tapas-bars και pubs, τα οποία αποτελούν μια πολύ καλή λύση για το βράδυ.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 22 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω otel.com, 22,5  ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  μέσω gtahotels(13.08.2010 - 15.08.2010)

The Secret Garden Hostel (Krakau)

Οι επισκέπτες του The Secret Garden διανυκτερεύουν σε ένα πολύχρωμο hostel στην ιστορική περιοχή Kazimierz της Κρακοβίας. Το θέμα του « κήπος » χαρακτηρίζει το σύνολο του σχεδιασμού του hostel. Οι επισκέπτες δηλαδή κοιμούνται σε δωμάτια, τα οποία έχουν ονόματα όπως „Fruit Wing“ ή „Herb’s Wing“. Τα δωμάτια δεν έχουν αριθμούς, παρά μόνο ονόματα.  Έτσι, κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως για παράδειγμα το πράσινο „Mint Sorbet“ και το „Apple Pie“ –δωμάτιο. Από το hostel μπορεί κανείς να εξερευνήσει την πολωνική πόλη πολύ άνετα. Οι όχθες του ποταμού και το κάστρο είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια. Το καθιστικό, το οποίο είναι κοινόχρηστο είναι ντυμένο στα μώβ και παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση στο Ίντερνετ καθώς και μια μεγάλη γκάμα ταινιών για βραδιές χαλάρωσης.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 17 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω otel.com, 17,5  ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά  με πρωινό μέσω gtahotels (27.08.2010 - 29.08.2010)

Backpackers Villa Sonnenhof (Iντερλάκεν)

Το hostel Backpackers Villa Sonnenhof περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό, ορεινό τοπίο. Σε αυτό το διακοσίων χρονών σαλέ, προστέθηκε την περσινή χρονιά ένα νέο κτίριο το Suncube. Ο ξενώνας προσφέρει 50 κομψά δωμάτια με έως επτά κλίνες. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν πανοραμική θέα στο χιονισμένο βουνό „Jungfrau“, ύψους 4000 μέτρων. Ράφτινγκ και Bungy Jumping είναι μόνο μερικές από τις προκλήσεις και τις περιπέτειες που προσφέρουν οι Άλπεις. Το βράδυ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο δωμάτιο μουσικής, το οποίο παρέχει πιάνο και κιθάρα ή στο Bistro.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 50 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω booking.com, 50 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω hrs (27.08.2010 - 29.08.2010)

Czech Inn (Prag)
To Design-Hostel Czech Inn στην Πράγα είναι ένα καλόγουστο, ανακαίνισμένο κτίριο του 19ου αιώνα. Καλαίσθητα, σκουρόχρωμα και ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα σε όλα τα δωμάτια, αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα του παραδοσιακού και κομψού κτιρίου. Η κεντρική τοποθεσία του αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Η ομάδα του Czech Inn γνωρίζει πολλά μυστικά για την πόλη και δίνει συμβουλές στους επισκέπτες του για να επισκεφθεί αξιοθέατα πέρα από τα πλέον γνωστά όπως για παράδειγμα τη Γέφυρα του Καρόλου ή το Veitsdom. Το κομψό μπαρ του  hostel αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλούς νεαρούς Τσέχους, οι οποίοι απολαμβάνουν εκεί τη διάσημη τσέχικη μπύρα και πολλά coctails. Εδώ το βράδυ οι επισκέπτες του hostel έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πολλούς ντόπιους.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 43 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά μέσω hotel.info(27.08.2010 - 29.08.2010)
 
JUFA Steinach am Brenner (Steinach)

Στις παρυφές του χωριού Steinach am Brenner βρίσκεται ο οικογενειακός και νεανικός ξενώνας  JUFA Steinach am Brenner. Τα ευχάριστα επιπλωμένα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν  από δύο έως πέντε κλίνες, παρέχουν αρκετό χώρο στους φιλοξενούμενούς τους. Ιδιαίτερα για τους δραστήριους επισκέπτες του hostel, υπάρχει εξοπλισμένο γυμναστήριο και αίθουσα αναρρίχησης. Επιπλέον υπάρχει τραπέζι του πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδο. Ακριβώς μπροστά από το hostel επεκτείνεται το γραφικό τοπίο της Τιρόλ, το οποίο ενδείκνυται ιδιαίτερα για εκδρομές με ποδήλατο και για πεζοπορία. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν από εκεί ένα σύντομο ταξίδι στο κοντινό Ίνσμπουργκ ή στην Ιταλία.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 31 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω hotel.info, 31 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω booking.com (20.08.2010 - 22.08.2010)

The Times Hostel (Dublin)

Ο ξενώνας The Times Hostel είναι ένα κατάλυμα στη νεανική συνοικία Temple Bar του Δουβλίνου. Tα ζεστά διακοσμημένα δωμάτια προσφέρουν στους επισκέπτες αρκετό χώρο. To hostel βρίσκεται κοντά στο Trinity College και κοντά στο ορόσημο της πόλης ‘The Spire ,. Η ομάδα του hostel προσφέρει καθημερινά μια ξενάγηση στους επισκέπτες στην πολυσύχναστη περιοχή Temple Bar δίνοντας συμβουλές και πληροφορίες για την ιρλανδική κουλτούρα. Ο  ξενώνας οργανώνει τα Σαββατοκύριακα ξεναγήσεις,  για να συστήσει στους επισκέπτες του τη νυχτερινή ζωή της περιοχής και τα χαρακτηριστικά, ιρλανδέζικα pubs. Μετά από μια μεγάλη βραδιά οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το highlight του ξενώνα, τις σπιτικές τηγανίτες που προσφέρονται στο πρωινό κάθε Κυριακή.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 42 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω booking.com, 44 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω hotels.com (20.08.2010 - 22.08.2010)

Palmers Lodge (London)

To διατηρητέο, βικτωριανό κτίριο Hostel Palmers Lodge βρίσκεται στην λονδρέζικη περιοχή Swiss Cottage στο Bezirk Camden. Τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα παράθυρα και το καλόγουστο παρκέ  από σκούρο ξύλο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του μεγαλοπρεπούς αυτού κτιρίου. Ο ξενώνας αυτός προσφέρει 34 μεγάλα δωμάτια με έως και 14 κρεβάτια.  Η βολική τοποθεσία του διευκολύνει τους επισκέπτες του ξενώνα για να εξευρενήσουν  την αγγλική πρωτεύουσα. Πολλά καταστήματα, μπαράκια  και εστιατόρια βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Οι επισκέπτες, μπορούν να χαλαρώσουν μετά από μια έντομη ημέρα στο Λονδίνο,  στο „Chapel Bar“ του hostel με μουσική και αγγλική μπύρα

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 36 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω expedia.de (13.08.2010 - 15.08.2010)

Σε μια κοιλάδα μεταξύ των ποταμών Era και Cecina βρίσκεται ο ξενώνας Ostello della Giovetù λίγο έξω από την πόλη της Volterra. Οι ταξιδιώτες διανυκτερεύουν σε ένα πρώην μοναστήρι του 15ου αιώνα, απ‘ όπου μπορούν να απολαύσουν τον αρμονικό τοπίο της Τοσκάνης. Στα αναπαλαιωμένα δωμάτια τα ίχνη του παρελθόντος  είναι εκόμα εμφανή. Στον ξενώνα, το μοντέρνο στοιχείο έχει συνδυαστεί πολύ αρμονικά με τα στοιχεία της μονής που έχουν διασωθεί. Οι επισκέπτες μπορούν πολύ εύκολα να εξευρενήσουν την Τοσκάνη μιας και η τοποθεσία του ξενώνα βρίσκεται σε πολύ βολικό σημείο.  Η ξενάγηση στην Πίζα, στη Φλωρεντία και την Σιένα μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε μόνο μια ώρα, ενώ η θάλασσα απέχει μόνο μισή ώρα από τον ξενώνα.

Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 32 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω booking.com, 32 Διαθέσιμη κράτηση για το Hostel από 36 ευρώ ανά άτομο/ανά βραδιά με πρωινό μέσω hotels.info (27.08.2010 - 29.08.2010)








Αεροπορικές Εταιρείες | Ακίνητη Περιουσία | Ασφαλιστικές Εταιρείες | Βιομηχανία Τροφίμων | Διαδίκτυο | Διαρκή Καταναλωτικά Αγαθά | Είδη Προσωπικής Φροντίδας | Ελεγκτικές & Λογιστικές Εταιρείες | Εμπορικά Οχήματα & Φορτηγά | Εμπορικές Εκθέσεις | Εμπόριο | Ενοικιάσεις Μεταφορικών Μέσων | Εξοπλισμός & Εφαρμογές Τηλεπικοινωνιών | Έπιπλα | Επιχειρηματική Δραστηριότητα στα Βαλκάνια | Εταιρείες επενδύσεων | Ηλεκτρονικό εμπόριο | Ιατρικές Υπηρεσίες | Ιδιωτική Εκπαίδευση | Κατασκευές | Μεσίτες Ασφαλίσεων | Μεταφορές | Μη Διαρκή Καταναλωτικά Αγαθά | Ξενοδοχεία | Οικοδομικά Υλικά & Εξαρτήματα | Οργάνωση Εκθέσεων & Συνεδρίων | Οχήματα & Ανταλλακτικά | Παιχνίδια | Ρουχισμός, Υποδήματα & Αξεσουάρ | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών | Ταξίδια & Τουρισμός | Τεχνολογία | Τράπεζες | Τύπος | Τυχερά Παιχνίδια | Υπηρεσίες Αναψυχής | Υπηρεσίες Μεταφορών | Υπηρεσίες Παράδοσης & Διανομής | Φαρμακοβιομηχανίες & Βιοτεχνολογία | Χρηματιστηριακές εταιρείες | Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων | Leasing | Franchise | Κύπρος |


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
Οδηγός Επιχειρήσεων

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr