Πολιτική

Άγρια επίθεση κατά συνδικαλιστών καταγγέλλει το ΚΚΕ

  • 30 Ιανουαρίου 2013, 14:51

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν σήμερα έξω από το Υπουργείο Εργασίας [βλ. σχετικά εδώ]. Το Κομμουνιστικό Κόμμα έκανε λόγο για άγρια επίθεση κατά δεκάδων συνδικαλιστικών εργατικών σωματείων.

«Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και προσαγωγές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν το πρωί κατάληψη στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας για τη χθεσινή αναφορά του υπουργού Γιάννη Βρούτση ότι το ασφαλιστικό σύστημα «οικοδομήθηκε διαχρονικά στη βάση πελατειακών αντιλήψεων».

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Η αυταρχική κατρακύλα τους», συνεχίζει, «φανερώνει το μεγάλο φόβο και την ταραχή τους και επιχειρούν να επιβάλουν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα με το ψέμα, τον εκβιασμό και την καταστολή».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Πολιτική




cron